Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Вова това щото и махна сОтеньорските Жанти, досега да беха я отмъкнали....
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщение
      Аз продавам читава 159 ! И колко човека се обадиха да я видят - 0
      Ами няма да я дам подарък ! Защото искаме хем да е хубава, хем да е обслужена, хем да е без пари !
      При тебе проблема е заради диско джантите...
      Плашат се че е прекалено лъскава
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

• Първоначално публикувано от Iv40 Покажи съобщение
        ...
        Само да попитам, взимаш ли под внимание, че има средно 3-4 пъти повече предложения от изброените от теб марки в спрямо 159? Нормално е и средната цена да е по-висока....
        Този ти въпрос показва, че въобще си нямаш понятие от това що е то средна цена.
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Като всяка друга тема и тая е супер разводнена и не ми се търси много назад.
          Смятам да гледам ТАЯ каручка:
          Alfa Romeo 159 2.4 mjet
          Някой гледал ли я е да изкаже мнение, за да не бия напразно 500 км ?
          Last edited by vgp_sas; d.m.y г., 10:10.
          Mercedes S320 W220
          Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 mJTD 16v 140cv+++

Comment

• Първоначално публикувано от vgp_sas Покажи съобщение
            Като всяка друга тема и тая е супер разводнена и не ми се търси много назад.
            Смятам да гледам ТАЯ каручка:
            Alfa Romeo 159 2.4 mjet
            Някой гледал ли я е да изкаже мнение, за да не бия напразно 500 км ?
            http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...6&slink=bdemjk - има доста свеж външен вид, с наистина много екстри е, но седалките ми се видяха малко посмачкани (карам Фиат Купе на 200 000 км. и кожения салон е като нов!), но друго нередно сякаш нямаше. Имаше метнати 4 гуми отзад. Не ми се мисли на какво са заприличали задните седалки. Нямаше никой там, а и не ми беше много зор, защото цената е над тази, която мога да си позволя. Ако ви се дават 10 000+ е добра алтернатива, поне на първо четене.

Гледах и още коли, но не им обърнах внимание, тъй като бяха автомати.
            Ще постна няколко коли. Бих се радвал за информация, ако разбира се разполагате с такава

ПП: Това беше споделено за тази каручка преди седмица - 2
            Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
            Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

• За 10 годишна кола, проблема и да е смачканите седалки! Хахахаха
              Mercedes S320 W220
              Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 mJTD 16v 140cv+++

Comment

• Първоначално публикувано от vgp_sas Покажи съобщение
                За 10 годишна кола, проблема и да е смачканите седалки! Хахахаха

за тази лично ми е интересно , какво се крие в пликовете на задната седалка , дали са някакви по хубави джанти с гуми , че само това не ме радва в нея

Comment

• Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
                  за тази лично ми е интересно , какво се крие в пликовете на задната седалка , дали са някакви по хубави джанти с гуми , че само това не ме радва в нея
                  Тая съм я гледал ако не се лъжа, нещо собственика бил грък, сега я продава друг момък. отдолу е ръждак жесток, пружини спортни някакви имаше и почти се влачи по-земята, абе на мен не ми хареса колата.
                  Fiat Punto 1.4GT 1996
                  Hyundai Tucson 2.0 2007
                  Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                    Тая съм я гледал ако не се лъжа, нещо собственика бил грък, сега я продава друг момък. отдолу е ръждак жесток, пружини спортни някакви имаше и почти се влачи по-земята, абе на мен не ми хареса колата.

Ба ... многоо са вече раздасълите коли ... не е на добре ...

---------- Post added at 20:47 ---------- Previous post was at 20:47 ----------

Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
                    Стига сте спорили за цени и т.н дайте да пишем по същество в темата

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...7&slink=bnrrzr

и

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...6&slink=bnrrzr

някой знае ли ги , форумни ли са някакви подробности и заслужава ли си 2.2 JTS в Брера ?

???

Comment

• Тази черната аз я внесох от Германия,но отдавна беше и няма как да я коментирам сега.Ще кажа,че я продадох на колега от Варна,който се грижеше добре за нея.

Comment

• http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=73888
                        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Ми явно вече е в Плевен .. А 2.2 JTS Добър ли е като вариант за Брера ?

Comment

• Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
                            Ми явно вече е в Плевен .. А 2.2 JTS Добър ли е като вариант за Брера ?
                            Ако си спомняш епизода на Топ Гиър с Брерата, Аудито и Маздата, ще си отговориш на въпроса. За мен е красиво, недозавиващо дърво, с умрял мотор. Честно казано имам чувството, че опелските JTS-и конете са им само на хартия, даже и 3.2 варианта е пълен мъртвец.

Comment

• Много пъти съм гледал епизода ... но все пак ислах да попитам хора с опит

Comment

• http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...8&slink=bp37kj

а за тази ? изглежда супер добре ама дали е ?

Comment

Working...
                                X