Вова това щото и махна сОтеньорските Жанти, досега да беха я отмъкнали....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Съвет относно покупка на 159
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщениеАз продавам читава 159 ! И колко човека се обадиха да я видят - 0
Ами няма да я дам подарък ! Защото искаме хем да е хубава, хем да е обслужена, хем да е без пари !
Плашат се че е прекалено лъскаваAlfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Comment
-
Първоначално публикувано от Iv40 Покажи съобщение...
Само да попитам, взимаш ли под внимание, че има средно 3-4 пъти повече предложения от изброените от теб марки в спрямо 159? Нормално е и средната цена да е по-висока....A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Като всяка друга тема и тая е супер разводнена и не ми се търси много назад.
Смятам да гледам ТАЯ каручка:
Alfa Romeo 159 2.4 mjet
Някой гледал ли я е да изкаже мнение, за да не бия напразно 500 км ?Last edited by vgp_sas; d.m.y г., 10:10.Mercedes S320 W220
Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 mJTD 16v 140cv+++
Comment
-
Първоначално публикувано от vgp_sas Покажи съобщениеКато всяка друга тема и тая е супер разводнена и не ми се търси много назад.
Смятам да гледам ТАЯ каручка:
Alfa Romeo 159 2.4 mjet
Някой гледал ли я е да изкаже мнение, за да не бия напразно 500 км ?
Гледах и още коли, но не им обърнах внимание, тъй като бяха автомати.
Ще постна няколко коли. Бих се радвал за информация, ако разбира се разполагате с такава
ПП: Това беше споделено за тази каручка преди седмица - 2Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Comment
-
Първоначално публикувано от vgp_sas Покажи съобщениеЗа 10 годишна кола, проблема и да е смачканите седалки! Хахахаха
за тази лично ми е интересно , какво се крие в пликовете на задната седалка , дали са някакви по хубави джанти с гуми , че само това не ме радва в неяAlfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщениеза тази лично ми е интересно , какво се крие в пликовете на задната седалка , дали са някакви по хубави джанти с гуми , че само това не ме радва в неяFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеТая съм я гледал ако не се лъжа, нещо собственика бил грък, сега я продава друг момък. отдолу е ръждак жесток, пружини спортни някакви имаше и почти се влачи по-земята, абе на мен не ми хареса колата.
Ба ... многоо са вече раздасълите коли ... не е на добре ...
---------- Post added at 20:47 ---------- Previous post was at 20:47 ----------
Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщениеСтига сте спорили за цени и т.н дайте да пишем по същество в темата
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...7&slink=bnrrzr
и
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...6&slink=bnrrzr
някой знае ли ги , форумни ли са някакви подробности и заслужава ли си 2.2 JTS в Брера ?
???Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщениеМи явно вече е в Плевен .. А 2.2 JTS Добър ли е като вариант за Брера ?
Comment
Comment